Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.7g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Smetana, Valio, hyla0.5g1.9kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g1g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g22kcal0.8g0g2g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0.4g0g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0g0.5g0g
Arvot/100g100g198kcal7.3g0g18.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392