Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4.1g1kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0g0.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko5g4kcal0g0.1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g78kcal0g1.9g5.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139318