Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska3.4g1kcal0g0.2g0g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g0.6g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 0.7g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Spagetti 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g13kcal0.4g1g0.6g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.2g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g116kcal3.5g8.8g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304