Persikka-rahkakakku

Sekoita voi, sokei, muna, jauhot ja kerma keskenään.

Laita vuokaan.

Pohjan päälle persikanpuolikkaita ja niitten päälle sekoitettuna rahka, kerma, kananmunat, sokeri, persikkaliemi (0,5dl) ja luumumehu (tai sitruunamehu).

Laita uuniin 200 ast. n. 40 min, kunnes reunat ovat ruskeahkot.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Kris20
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maitorahka lidl (Milbona), annos 250g1.2g0.9kcal0.1g0g0g0g
Persikat (Rainbow), annos 240g1.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Luumumehu nektari (Aura), annos 200g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g28kcal0.6g3.6g1g0g
Valittu annoskoko6g14kcal0.3g1.8g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g0.9g0.3g0g
Arvot/100g100g236kcal5.1g30.5g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349578