Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g7g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Palsternakka 1.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)7g7.7kcal1.6g0g0.1g0g
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g1.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g31kcal3.4g2.4g0.4g0.6g
Valittu annoskoko52g16kcal1.7g1.2g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g8kcal0.9g0.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.3g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409