Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg292g155kcal4.1g33.2g0.6g0g
Atria kevyt jauheliha117g198kcal22.2g0g11.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g73g88kcal2.5g2.6g7.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl58g50kcal0.8g2.6g4.1g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1085g980kcal59.2g76.8g47.4g0g
Valittu annoskoko543g490kcal29.6g38.4g23.7g0g
Annoskoko puolitettuna271g245kcal14.8g19.2g11.9g0g
Arvot/100g100g90kcal5.5g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643