Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 584g4239kcal7g2.3g475g0g
Sokeri 397g1613kcal0g396.9g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl61g79kcal8g0.2g5g0g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 912g3128kcal92.9g638.1g10.9g31.9g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g1099g549kcal11g131.8g11g0g
Kuohukerma,valio,2dl468g1589kcal9.3g14g163.6g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g1169g760kcal128.5g49.1g3.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 187g120kcal6g9g6.5g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore9g2.3kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl514g669kcal67.4g1.5g42.7g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 75g284kcal4.2g62.7g1g1.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g47g187kcal0g46.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g26518kcal671g2723g1438.4g66.8g
Valittu annoskoko5544g13259kcal335.5g1361.5g719.2g33.4g
Annoskoko puolitettuna2772g6630kcal167.8g680.8g359.6g16.7g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508