Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Porkkana 6.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)7.8g10kcal1.4g0.2g0.5g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g2.6g4.2kcal0.2g0.1g0.3g0g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g2.6g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g65kcal3.8g6g2.6g0.6g
Valittu annoskoko56g33kcal1.9g3g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g16kcal1g1.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g58kcal3.4g5.3g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311964