Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Flora Vanilla 12%0.7g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g0.5g2.9kcal0g0.3g0.2g0g
Mustikka metsä- 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g38kcal0.6g4.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko6g19kcal0.3g2.2g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.2g1.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g305kcal4.8g35.5g14.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288197