Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1.8g2kcal0.4g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%0.9g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.7g1.9kcal0g0g0.2g0g
Tomaattimurska, 1 prk0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Juusto, mozzarella 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper0.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g23kcal1.4g1.2g1g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0.7g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g187kcal11.5g9.8g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662