Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl0.3g1.1kcal0g0g0.1g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)3.1g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.6g0.4kcal0g0g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Mansikkahillo 1.6g3.5kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g18kcal0.2g3g0.8g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.1g1.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.8g0.2g0g
Arvot/100g100g145kcal1.6g24.2g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958