Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy2.1g11kcal0.2g0.7g0.9g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.9g5.3kcal0.2g0.1g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g48kcal1.6g1.6g4.2g0g
Valittu annoskoko7g24kcal0.8g0.8g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g12kcal0.4g0.4g1.1g0g
Arvot/100g100g371kcal12.3g12.3g32.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124478