Neppiksen karppi kanavuoka 2

Paista kanat, sipuli ja chili, mausta, laita vuokaan pavut ja parsakaalit sekä kerma että kesäkurpitsa lastus/suikaleet.

Heitä kanapaistos päälle ja ripottele kuorrutteeksi juustoraastetta.

Anna olla uunissa 30-45 min 225 asteessa folion alla --> ota folio pois ja anna juuston "ruskistua"

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Neponsson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistisuikale maustamaton (Kariniemen), annos 250g3.4g5.1kcal0.7g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Pizzaraaste 23% (X-tra), annos 20g0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.7g2.3kcal0g0g0.2g0g
Eldorado sinihomejuusto0.3g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g25kcal1.8g0g1.8g0g
Valittu annoskoko7g12kcal0.9g0g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.5g0g0.5g0g
Arvot/100g100g185kcal13.4g0g13.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300272