Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g6.6g38kcal1.4g1.3g3.3g0g
Leseseos (3 viljan)1.9g4.9kcal0.3g0.7g0.1g0.6g
Voi 2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Valkuainen (100g)2.2g0.9kcal0.2g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 22g43kcal4.1g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g8.2g23kcal0.2g0.3g2.3g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper3.8g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g301kcal16g5.2g24.6g1.4g
Valittu annoskoko60g151kcal8g2.6g12.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g75kcal4g1.3g6.2g0.4g
Arvot/100g100g251kcal13.3g4.3g20.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179