Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)8.9g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g16g3.9kcal0.2g0.7g0g0g
Katkarapu 14g10kcal2g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g52kcal0.3g0.5g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g149kcal5.8g3.2g12.6g0.2g
Valittu annoskoko62g74kcal2.9g1.6g6.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g37kcal1.5g0.8g3.2g0.1g
Arvot/100g100g121kcal4.7g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678