Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys76g98kcal15.1g0g4.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.3g22kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Vesi316g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.5g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Pakaste vihanneksia158g63kcal4.7g8.7g1.6g4.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto63g177kcal12g0g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g796kcal65.4g26.6g48.2g9.8g
Valittu annoskoko625g398kcal32.7g13.3g24.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna313g199kcal16.4g6.7g12.1g2.5g
Arvot/100g100g64kcal5.2g2.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298