Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 91g658kcal1.1g0.4g73.7g0g
Suklaa tumma 109g562kcal4.2g57.9g33.7g5.8g
Sokeri 192g780kcal0g192g0g0g
Kananmuna kuoreton 100g142kcal12.5g0.3g10.2g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g88g274kcal15g47.7g2.6g11.5g
Cashewpähkinä 45g260kcal9.1g8.5g21g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5352kcal83.8g613.6g282.4g37.8g
Valittu annoskoko625g2676kcal41.9g306.8g141.2g18.9g
Annoskoko puolitettuna313g1338kcal21g153.4g70.6g9.5g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276