Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus170g119kcal27.2g0g0.5g0g
Purjosipuli 102g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Tilli, tuore 13g3.8kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)339g111kcal2.4g22.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g514kcal63.8g49.2g5g4.8g
Valittu annoskoko625g257kcal31.9g24.6g2.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna313g129kcal16g12.3g1.3g1.2g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480