KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g294g412kcal47.1g7.4g21.8g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 177g256kcal5.7g55.8g0.4g1.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)7.4g19kcal1g0.9g1.3g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g147g100kcal4.6g17.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1573kcal116.8g163.4g49g2.4g
Valittu annoskoko625g787kcal58.4g81.7g24.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna313g393kcal29.2g40.9g12.3g0.6g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396