Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 404g308kcal7.6g62.6g0.8g4g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)144g58kcal5.9g7.7g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)7.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maustekurkku58g10kcal0.4g1.7g0.1g1g
Ruohosipuli, tuore7.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sokeri 0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.6g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g765kcal28.2g147g3.2g10.4g
Valittu annoskoko625g382kcal14.1g73.5g1.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna313g191kcal7.1g36.8g0.8g2.6g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234