Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g554g172kcal6.9g40.4g1.1g17.2g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g35g137kcal11.5g0g9.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton29g6.1kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g629kcal37g81.8g22g34.4g
Valittu annoskoko625g315kcal18.5g40.9g11g17.2g
Annoskoko puolitettuna313g157kcal9.3g20.5g5.5g8.6g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646