Perus tomaattipastakastike

Runsas annos pastaa. 150g keittämätöntä pastaa (75g per nenä) on noin 350 grammaa keitettyä pastaa.

Pieneen nälkään riittää jopa kolmanneksen pienempi pastamäärä.

Kastike riittää pitämään kosteana tuon 350 - 400 g keitettyä pastaa.

Kuullota pieneksi hakattu sipuli ja valkosipuli, lisää tomaatit pilkottuna.

Anna muhia mielellään yli vartin pienellä lämmöllä.

Lisää pastan keitinvettä tarvittaessa.

Mausta makusi mukaan yrteillä.

Pussaile edes välillä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti (Pirkka)232g46kcal1.4g8.1g0.7g0g
Valkosipuli 3.7g4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Oliiviöljy 9g82kcal0g0g9.3g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty325g454kcal16.7g90.7g2.2g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1204kcal38.2g204.2g24.6g24g
Valittu annoskoko625g602kcal19.1g102.1g12.3g12g
Annoskoko puolitettuna313g301kcal9.6g51.1g6.2g6g
Arvot/100g100g96kcal3.1g16.3g2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422889