Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi57g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g192g181kcal1g42.3g1g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)113g31kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g226g294kcal47.5g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1254kcal103.4g102.2g43.2g4.4g
Valittu annoskoko625g627kcal51.7g51.1g21.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna313g314kcal25.9g25.6g10.8g1.1g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451