Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g38g53kcal6g1.1g2.7g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)11g6.6kcal0.1g0.5g0.4g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g8.8g32kcal0.7g6.7g0.1g0g
Sipuli 5.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g188kcal13.8g17.4g6.6g0.2g
Valittu annoskoko64g94kcal6.9g8.7g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna32g47kcal3.5g4.4g1.7g0.1g
Arvot/100g100g148kcal10.8g13.7g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056