Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green11g34kcal2.5g5.2g0.1g1.3g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g1g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g98kcal5.4g12.6g2.2g2.8g
Valittu annoskoko67g49kcal2.7g6.3g1.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna34g25kcal1.4g3.2g0.6g0.7g
Arvot/100g100g73kcal4g9.4g1.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442