Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 2.2g6.1kcal0.3g0.6g0.1g0.9g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki11g6.1kcal0.9g0.5g0g0g
Tonnikala vedessä 16g17kcal3.7g0g0.2g0g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g5.5g6kcal1g0.1g0.2g0g
Oliivi5.5g6kcal0.1g0.3g0.6g0.2g
Parsakaali brokkoli 11g3.8kcal0.5g0.2g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.1g5.5kcal0.3g0.4g0.3g0.3g
Soijakastike 2.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g154kcal15.6g5.2g7.2g3.6g
Valittu annoskoko68g77kcal7.8g2.6g3.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna34g39kcal3.9g1.3g1.8g0.9g
Arvot/100g100g114kcal11.5g3.8g5.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449