Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg37g19kcal0.5g4.2g0.1g0g
Atria kevyt jauheliha15g25kcal2.8g0g1.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7.3g6.2kcal0.1g0.3g0.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g122kcal7.4g9.6g6g0g
Valittu annoskoko68g61kcal3.7g4.8g3g0g
Annoskoko puolitettuna34g31kcal1.9g2.4g1.5g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643