Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 796g7037kcal0g0g795.8g0g
Pellavansiemenöljy1592g14324kcal0g0g1591.6g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g796g637kcal0g0g71.6g0g
Viinietikka 3537g731kcal0g17.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g45458kcal0g35.4g4918g0g
Valittu annoskoko6720g22729kcal0g17.7g2459g0g
Annoskoko puolitettuna3360g11365kcal0g8.9g1229.5g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233