Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g804g4903kcal152.7g40.2g442.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale241g145kcal24.1g12.1g0.7g176g
Tattarijauho, Myllynparas563g1913kcal73.1g379.8g9.6g29.8g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g402g1447kcal68.3g188.9g30.9g64.3g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.4g0g0.4g
Fiber husk (1rkl=10g)161g16kcal2.4g0g1g136.7g
Vesi4019g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g450g3286kcal4.5g4.5g360.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13440g23703kcal658.6g1311.8g1688.8g814.4g
Valittu annoskoko6720g11851kcal329.3g655.9g844.4g407.2g
Annoskoko puolitettuna3360g5926kcal164.7g328g422.2g203.6g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365