Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Herne 6.3g4.3kcal0.3g0.6g0g0.2g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g13g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Persilja 1.8g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g34kcal1.8g5.4g0.2g1.2g
Valittu annoskoko68g17kcal0.9g2.7g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g9kcal0.5g1.4g0.1g0.3g
Arvot/100g100g25kcal1.3g4g0.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436