Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g4.7g6.6kcal0.7g0.1g0.4g0g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g1.5g2kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g1.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g21kcal1.4g0.2g1.6g0g
Valittu annoskoko7g11kcal0.7g0.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.4g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g142kcal9.5g1.4g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070