Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g6.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g9kcal0.4g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g5kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g63kcal2.7g5.5g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094