Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka1.8g6.7kcal0.4g0g0.5g0g
Cashewpähkinä 0.7g4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 1.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Fariinisokeri0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Päärynä kuorittu 1.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g34kcal1g1.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko8g17kcal0.5g0.9g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.3g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g221kcal6.6g11.8g14.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75597