Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 0.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Fenkoli, annos 100g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g6kcal0g0.8g0g0g
Valittu annoskoko8g3kcal0g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0g0.2g0g0g
Arvot/100g100g40kcal0g5.3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416094