Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g2.3g5.2kcal0.3g0.2g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2.9g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Suolapähkinä 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g15kcal0.6g0.8g1g0g
Valittu annoskoko8g8kcal0.3g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g99kcal3.9g5.3g6.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125