Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g1.6g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Siirappi, tumma1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Neilikka, annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1g7.5kcal0g0g0.8g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g3.1g11kcal0.1g2.5g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g52kcal0.4g8.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko8g26kcal0.2g4.3g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g13kcal0.1g2.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g340kcal2.6g55.8g10.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120349