Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g2.6g1.7kcal0.3g0.1g0g0g
Soijajauho rasvainen 0.5g2.1kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0.1g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.3g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Oltermanni, perinteinen1.3g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g35kcal2.6g0.6g2.6g0.6g
Valittu annoskoko8g18kcal1.3g0.3g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.7g0.2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g222kcal16.5g3.8g16.5g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603