Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)2.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)2.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g1.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g2.2g5kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g16kcal1g1g0.8g0.2g
Valittu annoskoko8g8kcal0.5g0.5g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g100kcal6.4g6.4g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129791