Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)4.4g4.9kcal1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Aurajuusto0.7g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g23kcal2.4g0.2g1.4g0g
Valittu annoskoko8g12kcal1.2g0.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.6g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g147kcal15.2g1.3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397666