Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g3g1.6kcal0.2g0.1g0.1g3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 14g8.9kcal0.4g0.7g0.5g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)5.6g5.6kcal0.9g0.1g0.2g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)14g11kcal0.3g1.8g0.2g0.5g
Ketsuppi, Pirkka4.2g4.5kcal0g1.1g0g0.1g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)2.1g4kcal0g1g0g0.1g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g7g23kcal1.9g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g237kcal11.2g9.6g17g7.4g
Valittu annoskoko70g119kcal5.6g4.8g8.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna35g59kcal2.8g2.4g4.3g1.9g
Arvot/100g100g169kcal8g6.9g12.1g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458