Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl16g53kcal0.3g0.5g5.4g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g16g39kcal0.9g0.5g3.7g0g
Maitorahka, Valio, 0,316g10kcal1.7g0.6g0g0g
Mango (tuore)16g10kcal0.1g2.4g0g0.3g
Mansikka 16g7.2kcal0.1g1.3g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g246kcal6.2g12.2g18.2g1.2g
Valittu annoskoko78g123kcal3.1g6.1g9.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g61kcal1.6g3.1g4.6g0.3g
Arvot/100g100g157kcal4g7.8g11.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117758