Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g31g77kcal3.1g2.5g5.6g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl7.8g2.7kcal0.1g0.5g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)21g34kcal0.6g0.6g3.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr7.8g22kcal0.6g0.7g1.9g0.1g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix1.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.8g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g274kcal8.8g9g21.6g0.2g
Valittu annoskoko78g137kcal4.4g4.5g10.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g68kcal2.2g2.3g5.4g0.1g
Arvot/100g100g175kcal5.6g5.8g13.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523