Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys10g12kcal1.9g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Pakaste vihanneksia20g7.9kcal0.6g1.1g0.2g0.6g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto7.9g22kcal1.5g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g99kcal8.2g3.4g6g1.2g
Valittu annoskoko78g50kcal4.1g1.7g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal2.1g0.9g1.5g0.3g
Arvot/100g100g64kcal5.2g2.2g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298