Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)5.5g7kcal0.3g0.2g0.6g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl13g69kcal3.3g1.6g5.6g2g
Vehnälese 1.8g4.2kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Leivinjauhe 1.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.7g11kcal0.4g0.1g1g0.2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale4.4g2.7kcal0.4g0.2g0g3.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.8g0.2kcal0g0g0g1.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g28g100kcal7.8g0.6g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g453kcal30g7.6g33.8g15.4g
Valittu annoskoko78g226kcal15g3.8g16.9g7.7g
Annoskoko puolitettuna39g113kcal7.5g1.9g8.5g3.9g
Arvot/100g100g291kcal19.3g4.9g21.7g9.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181320