Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus21g15kcal3.4g0g0.1g0g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)42g14kcal0.3g2.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g64kcal8g6.2g0.6g0.6g
Valittu annoskoko78g32kcal4g3.1g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g16kcal2g1.6g0.2g0.2g
Arvot/100g100g41kcal5.1g4g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480