Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 32g5.7kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen18g25kcal3.4g0g1.3g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)5.6g17kcal0.7g0g1.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.7g5.7kcal0.3g1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl9g7.7kcal0.1g0.4g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g4.5g12kcal1.4g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g148kcal12.4g4.8g8.6g0.4g
Valittu annoskoko78g74kcal6.2g2.4g4.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g37kcal3.1g1.2g2.2g0.1g
Arvot/100g100g95kcal7.9g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205278