Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 44g18kcal4.3g0.2g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 28g38kcal2.4g5g0.6g1.4g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g142kcal13.6g10.8g4.2g2.8g
Valittu annoskoko78g71kcal6.8g5.4g2.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g36kcal3.4g2.7g1.1g0.7g
Arvot/100g100g91kcal8.7g6.9g2.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698