Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 43g7.8kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Tomaatti, tuore26g5.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa8.7g26kcal2g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g78kcal4.8g4.2g4.6g1.4g
Valittu annoskoko78g39kcal2.4g2.1g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal1.2g1.1g1.2g0.4g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480