Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g17g35kcal1.8g0.3g3.2g0.5g
Sipuli, tuore3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 14g4.4kcal0.1g0.8g0g0.3g
Selleri, annos 50g2.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 22g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Parsakaali, tuore, 257g7.8g2.3kcal0.4g0.2g0g0.1g
Kiinankaali raaka 100g7.8g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g124kcal5.8g9.8g6.8g3g
Valittu annoskoko78g62kcal2.9g4.9g3.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal1.5g2.5g1.7g0.8g
Arvot/100g100g79kcal3.7g6.3g4.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062