Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 16g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kikherne (Gogreen), annos 100g21g22kcal1.7g3g0.4g2.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g34g12kcal0.3g2.3g0.2g0.5g
Rypsiöljy 0.9g8.2kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g99kcal4.6g12.6g3.2g6g
Valittu annoskoko78g49kcal2.3g6.3g1.6g3g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal1.2g3.2g0.8g1.5g
Arvot/100g100g63kcal2.9g8.1g2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167